Skip to Content

Tekst og bilder: Christine Rødal

Dagen er kommet for å overlate ansvaret til den nye web-redaktøren. Jeg kan ikke annet enn å kjenne på en følelse av vemod. Jeg har lest metervis med bygdebøker, kikket i glemte skap og lager på Eidsfos Verk, funnet små skatter under buskaset, oppdaget ny kunst, glemte stier og gamle, rare bygninger med en fascinerende historie.

Synken. Kølabånn. Badehuset. Alle de rare navnene vi Eidsfossinger har vokst opp med. Nå har jeg sett på Eidsfoss med nye øyne. Det har vært et dypdykk som kan anbefales.

Jeg parkerer bilen på Gata. For selvsagt er min etterfølger en ekte Eidsfoss-gutt, attpåtil oppvokst i en av de pittoreske og verneverdige arbeiderboligene. Tiden er inne for å føre nettportalen videre med nye krefter og nye øyne, og Axel Haraldsen-Sverre har teft for formidling av kultur. Han har øye for detaljer og ikke minst er han en trivelig og blid kar.

Vi sitter på det hyggelige kjøkkenet i barndomshjemmet hans og snakker om ideer, intervjuer og mulige skjær i sjøen. Vi drikker te, ser på katten i kjøkkenbenken og titter ut av de skeive, gamle vinduene. Ute under den varme vårsola er kirsebærtrærne i full blomst. Pinsen og knivtreffet er rett rundt hjørnet.

Men nå gleder jeg meg til å se Axel sitt arbeid. Til å lese hans historier – med hans penn og med hans øyne. Jeg håper dere fortsatt vil bidra med informasjon om aktiviteter, komme med innspill og tips. På den måten kan vi dele Eidsfoss sin historie og Eidsfoss sin kunst og kultur med nye generasjoner – og nye besøkende.

Takk for meg – Velkommen Axel!

 

 

Tekst og bilder: Christine Rødal

Dagen er kommet for å overlate ansvaret til den nye web-redaktøren. Jeg kan ikke annet enn å kjenne på en følelse av vemod. Jeg har lest metervis med bygdebøker, kikket i glemte skap og lager på Eidsfos Verk, funnet små skatter under buskaset, oppdaget ny kunst, glemte stier og gamle, rare bygninger med en fascinerende historie.

Synken. Kølabånn. Badehuset. Alle de rare navnene vi Eidsfossinger har vokst opp med. Nå har jeg sett på Eidsfoss med nye øyne. Det har vært et dypdykk som kan anbefales.

Jeg parkerer bilen på Gata. For selvsagt er min etterfølger en ekte Eidsfoss-gutt, attpåtil oppvokst i en av de pittoreske og verneverdige arbeiderboligene. Tiden er inne for å føre nettportalen videre med nye krefter og nye øyne, og Axel Haraldsen-Sverre har teft for formidling av kultur. Han har øye for detaljer og ikke minst er han en trivelig og blid kar.

Vi sitter på det hyggelige kjøkkenet i barndomshjemmet hans og snakker om ideer, intervjuer og mulige skjær i sjøen. Vi drikker te, ser på katten i kjøkkenbenken og titter ut av de skeive, gamle vinduene. Ute under den varme vårsola er kirsebærtrærne i full blomst. Pinsen og knivtreffet er rett rundt hjørnet.

Men nå gleder jeg meg til å se Axel sitt arbeid. Til å lese hans historier – med hans penn og med hans øyne. Jeg håper dere fortsatt vil bidra med informasjon om aktiviteter, komme med innspill og tips. På den måten kan vi dele Eidsfoss sin historie og Eidsfoss sin kunst og kultur med nye generasjoner – og nye besøkende.

Takk for meg – Velkommen Axel!

 

 

Tekst og bilder: Christine Rødal

Dagen er kommet for å overlate ansvaret til den nye web-redaktøren. Jeg kan ikke annet enn å kjenne på en følelse av vemod. Jeg har lest metervis med bygdebøker, kikket i glemte skap og lager på Eidsfos Verk, funnet små skatter under buskaset, oppdaget ny kunst, glemte stier og gamle, rare bygninger med en fascinerende historie.

Synken. Kølabånn. Badehuset. Alle de rare navnene vi Eidsfossinger har vokst opp med. Nå har jeg sett på Eidsfoss med nye øyne. Det har vært et dypdykk som kan anbefales.

Jeg parkerer bilen på Gata. For selvsagt er min etterfølger en ekte Eidsfoss-gutt, attpåtil oppvokst i en av de pittoreske og verneverdige arbeiderboligene. Tiden er inne for å føre nettportalen videre med nye krefter og nye øyne, og Axel Haraldsen-Sverre har teft for formidling av kultur. Han har øye for detaljer og ikke minst er han en trivelig og blid kar.

Vi sitter på det hyggelige kjøkkenet i barndomshjemmet hans og snakker om ideer, intervjuer og mulige skjær i sjøen. Vi drikker te, ser på katten i kjøkkenbenken og titter ut av de skeive, gamle vinduene. Ute under den varme vårsola er kirsebærtrærne i full blomst. Pinsen og knivtreffet er rett rundt hjørnet.

Men nå gleder jeg meg til å se Axel sitt arbeid. Til å lese hans historier – med hans penn og med hans øyne. Jeg håper dere fortsatt vil bidra med informasjon om aktiviteter, komme med innspill og tips. På den måten kan vi dele Eidsfoss sin historie og Eidsfoss sin kunst og kultur med nye generasjoner – og nye besøkende.

Takk for meg – Velkommen Axel!

 

 

Tekst og bilder: Christine Rødal

Dagen er kommet for å overlate ansvaret til den nye web-redaktøren. Jeg kan ikke annet enn å kjenne på en følelse av vemod. Jeg har lest metervis med bygdebøker, kikket i glemte skap og lager på Eidsfos Verk, funnet små skatter under buskaset, oppdaget ny kunst, glemte stier og gamle, rare bygninger med en fascinerende historie.

Synken. Kølabånn. Badehuset. Alle de rare navnene vi Eidsfossinger har vokst opp med. Nå har jeg sett på Eidsfoss med nye øyne. Det har vært et dypdykk som kan anbefales.

Jeg parkerer bilen på Gata. For selvsagt er min etterfølger en ekte Eidsfoss-gutt, attpåtil oppvokst i en av de pittoreske og verneverdige arbeiderboligene. Tiden er inne for å føre nettportalen videre med nye krefter og nye øyne, og Axel Haraldsen-Sverre har teft for formidling av kultur. Han har øye for detaljer og ikke minst er han en trivelig og blid kar.

Vi sitter på det hyggelige kjøkkenet i barndomshjemmet hans og snakker om ideer, intervjuer og mulige skjær i sjøen. Vi drikker te, ser på katten i kjøkkenbenken og titter ut av de skeive, gamle vinduene. Ute under den varme vårsola er kirsebærtrærne i full blomst. Pinsen og knivtreffet er rett rundt hjørnet.

Men nå gleder jeg meg til å se Axel sitt arbeid. Til å lese hans historier – med hans penn og med hans øyne. Jeg håper dere fortsatt vil bidra med informasjon om aktiviteter, komme med innspill og tips. På den måten kan vi dele Eidsfoss sin historie og Eidsfoss sin kunst og kultur med nye generasjoner – og nye besøkende.

Takk for meg – Velkommen Axel!

 

 

Tekst og bilder: Christine Rødal

Dagen er kommet for å overlate ansvaret til den nye web-redaktøren. Jeg kan ikke annet enn å kjenne på en følelse av vemod. Jeg har lest metervis med bygdebøker, kikket i glemte skap og lager på Eidsfos Verk, funnet små skatter under buskaset, oppdaget ny kunst, glemte stier og gamle, rare bygninger med en fascinerende historie.

Synken. Kølabånn. Badehuset. Alle de rare navnene vi Eidsfossinger har vokst opp med. Nå har jeg sett på Eidsfoss med nye øyne. Det har vært et dypdykk som kan anbefales.

Jeg parkerer bilen på Gata. For selvsagt er min etterfølger en ekte Eidsfoss-gutt, attpåtil oppvokst i en av de pittoreske og verneverdige arbeiderboligene. Tiden er inne for å føre nettportalen videre med nye krefter og nye øyne, og Axel Haraldsen-Sverre har teft for formidling av kultur. Han har øye for detaljer og ikke minst er han en trivelig og blid kar.

Vi sitter på det hyggelige kjøkkenet i barndomshjemmet hans og snakker om ideer, intervjuer og mulige skjær i sjøen. Vi drikker te, ser på katten i kjøkkenbenken og titter ut av de skeive, gamle vinduene. Ute under den varme vårsola er kirsebærtrærne i full blomst. Pinsen og knivtreffet er rett rundt hjørnet.

Men nå gleder jeg meg til å se Axel sitt arbeid. Til å lese hans historier – med hans penn og med hans øyne. Jeg håper dere fortsatt vil bidra med informasjon om aktiviteter, komme med innspill og tips. På den måten kan vi dele Eidsfoss sin historie og Eidsfoss sin kunst og kultur med nye generasjoner – og nye besøkende.

Takk for meg – Velkommen Axel!

 

 

Kontakt den nye redaktøren på kontakt@visiteidsfoss.no

image description
Back to top