Skip to Content

MS Eikern er kjent for den hyggelige atmosfære om bord og vi strekker oss langt for at våre passasjerer skal få en flott opplevelse! Fra slutten av mai til september arrangeres faste søndagsturer mellom Vestfossen til Eidsfoss. Datoene for turene legges ut straks de er klare på vårparten, både her på visiteidsfoss.no og på MS Eikerns egne hjemmesider. Billettpris tur/retur Vestfossen kr 200,- Ingen påmelding – møt opp på brygga! Billettpris fra Eidsfoss  kr 150,-  Ingen påmelding – møt opp på brygga!

Det er også mulig å chartre båten for private selskaper. Båtturene starter da fra Vestfossen eller Eidsfoss og varer så lenge du måtte ønske. MS Eikern byr på full skjenkerett.

De populære Rekecruisene, der du kan spise så mye du orker, går av stabelen hvert år. På enkelte turer tilbys underholdning fra artister innen forskjellige musikksjangre som jazz, blues og country. Påmelding! Hvert år arrangeres også Bluescruise, med to timers konsert om bord med noe godt i glasset. Påmelding! Følg med for oppdaterte datoer og priser. Følg med på visiteidsfoss og MS Eikerns egne hjemmesider.

MS Eikern

Eiker Turisttrafikk SA
Postboks 19
3321 Vestfossen
Tlf 918 70658

Besøk M/S Eikern sine nettsider

image description
Back to top