Skip to Content

I den gamle spisesalen til Eidsfoss verk er det i dag et aikido-, yoga- og pilatesstudio som tilbyr næring for kropp og sinn. Spisesalen tilbyr trening for alle i nærmiljøet, med instruktører med lang erfaring i å tilpasse treningen til den enkelte.

Et variert treningstilbud

Yoga er en mental og kroppslig treningsform med opprinnelse fra India. Ordet yoga kommer fra sanskrit og betyr union eller forening i sin mest vanlige fortolkning. Ulike former for yoga har vokst fram gjennom tusenvis av år som del av den åndelig praksis. I våre dager presenteres yoga i vesten først og fremst som en fysisk treningsform med elementer av mindfulness og meditasjon. Moderne yoga finnes i mange former, men fellestrekkene er at det skal gjøre godt for både kropp og sjel. Med bakgrunn fra ulike former for yoga tilbyr spisesalen en variasjon fra rolige avspennende til mer dynamiske og fysisk utfordrende klasser. Yoga-trening er et godt supplement til annen trening.

Pilates er en trening form for styrketrening med fokus på pust, stabilitet og kroppskontroll. Pilates har mange elementer felles med yoga, men minner om mer tradisjonell styrketrening. I pilates er hovedfokus kjernemuskulatur slik at det både styrker kroppen, øker mobilitet og koordinasjon

Aikido er en tradisjonell kampkunst fra Japan som trener sinnet så vel som kroppen. Treningen passer de aller fleste uavhengig av kjønn, alder og fysikk. Aikido utvikler sinn, senter, fokus og tilstedeværelse og samtidig koordinasjon, kondisjon. Nivå kan tilpasses den enkeltes behov. Gjennom denne treningen vil man få utbytte av Aikido også i det daglige liv.

Har du noe du ønsker å tilby i Eidsfoss? Eller er du på jakt etter å leie et egnet lokale?  Vi vil gjøre lokalene tilgjengelige for andre i som ønsker å tilby aktiviteter som kan passe inn hos oss.

Velkommen til trening i hjertet av Eidsfoss!

Spisesalen tilbyr workshops og eventer for store og små. Målet er et studio med et variert tilbud som skaper kreativitet, engasjement og samhold! Følg med på Spisesalens gruppe eller Eidsfoss puls på facebook. Ring Kristin Selstrøm Moe på 0047 93260404 for booking eller andre henvendelser.

image description
Back to top