Skip to Content

Kanoutleie

Kanoutleie i Eidsfoss

I og rundt Eidsfoss er det mange fine padlemuligheter, og Aktiv i Eidsfoss leier ut åtte nye, flotte og stødige kanoer. Inkludert i leien er padlevester og redningsvester i ulike størrelser, kanotraller, kart, sikkerhetsutstyr, et fint utvalg fiskeutstyr og småting friluftsfolket vil sette pris på.

Ring kanotelefonen 90 70 88 87, for å bestille kano på forhånd. Daglig i skoleferien. Ellers i helgene fra 29/5 til 29/8. Fremmøte: Klekkeriet, Rakel Sewerrinsvei. Like ved Hallen. Kanoene/utstyret hentes mellom kl. 10 og 13.

Priser: Dagleie kr 300 per kano inkludert ekstrautstyr. Betales med vipps.

Eidsfoss er et fantastisk utgangspunkt for kanopadling. Eikern er jo ei perle med sitt reine drikkevann, vakre natur og fine leirplasser. Samtidig er det viktig å ha respekt for været i en slik stor innsjø. Står nordavinden på er det et godt råd å sette kanoen på ei tralle og heller ta turen til Bergsvannet.

I Bergsvannet er fisken lettest å få på kroken. Bitevillig abbor og gjedde er noe en kan håpe på. Her er Bjørkøya et naturlig mål for rast og leirliv. Nå i sommervarmen er det bademuligheter flere steder.

Ved Eikern er området ved Sandvik, noen hundre meter vest for Eidsfoss, et naturlig trekkplaster. For rast, overnatting og bading. I løpet av sommeren vil tre nye gapahuker reise seg i området, og gjøre den fine sandstranda og skogområdene rundt enda mer attraktive.

image description
Back to top