Skip to Content

Kanoutleie

Kanoutleie i Eidsfoss

I og rundt Eidsfoss er det mange fine padlemuligheter, og Aktiv i Eidsfoss leier ut åtte nye, flotte og stødige kanoer. Inkludert i leien er padlevester og redningsvester i ulike størrelser, kanotraller, kart, sikkerhetsutstyr, et fint utvalg fiskeutstyr og småting friluftsfolket vil sette pris på.

Ring kanotelefonen 90 70 88 87, for å bestille kano på forhånd. Mandag til fredag: Frammøte ved Klekkeriet (like ved hallen) kl. 9-12 / Lørdag og søndag: Frammøte ved Klekkeriet (like ved hallen) kl. 9-16

Priser: Korttidsleie (inntil 3 timer) kr 200 per kano inkludert ekstrautstyr. Dagleie kr 300 per kano inkludert ekstrautstyr

 

Ekspedisjon Sundbyfoss – Eidsfoss 9. juli

Turleder: Jan Grønseth

Pris: 500 kr pr kano inkl. transport. Bestill i forkant på kanotelefonen 90708887

Påmelding og info: 41517214

Arrangør: Aktiv i Eidsfoss.

Mer om kanoturen Sundbyfoss-Eidsfoss kan du se på NRK-serien Helt naturlig.

Eidsfoss er et fantastisk utgangspunkt for kanopadling. Eikern er jo ei perle med sitt reine drikkevann, vakre natur og fine leirplasser. Samtidig er det viktig å ha respekt for været i en slik stor innsjø. Står nordavinden på er det et godt råd å sette kanoen på ei tralle og heller ta turen til Bergsvannet.

I Bergsvannet er fisken lettest å få på kroken. Bitevillig abbor og gjedde er noe en kan håpe på. Her er Bjørkøya et naturlig mål for rast og leirliv. Nå i sommervarmen er det bademuligheter flere steder.

Ved Eikern er området ved Sandvik, noen hundre meter vest for Eidsfoss, et naturlig trekkplaster. For rast, overnatting og bading. I løpet av sommeren vil tre nye gapahuker reise seg i området, og gjøre den fine sandstranda og skogområdene rundt enda mer attraktive.

image description
Back to top