Skip to Content

Hva skjer i Eidsfoss?

En guide for alle arrangementer som foregår i og rundt Eidsfoss. Har du tips og informasjon om arrangementer eller aktiviteter som ikke er publisert her, setter vi stor pris på din tilbakemelding og informasjon om aktiviteten. Kontakt oss på kontakt@visiteidsfoss.no. Vi sees i Eidsfoss!

page information
Hva
Arrangør
Hvor
Dato
Info
Tapasaften på kroa
Gamle Eidsfos Kro
Bråtagata, Gamle Eidsfos Kro
06.04

Velkommen til tapasaften på Gamle Eidsfos kro 6. april. Husk å bestille bord for her blir det fort fullt.

Påsken på Eidsfoss
Galleri Bua
Sentrum
18.04-22.04

Ta en tur til Eidsfoss i påsken. Sesongen 2019 sparkes i gang i galleriene og på kroa er det som alltid levende musikk og hæla i taket på påskeaften. Mer info kommer!

Arbeidernes dag
Rødt, SV og MDG
Hallen
01.05

Som stadig flere oppdager hvert år, er Eidsfoss, med all sin industrihistorie, et perfekt sted å feire arbeidernes dag 1. mai. I år er er det tog fra forsamlingshus til forsamlingshus, med oppmøte på Varden i Orevika kl 13 og avgang 1330 og ankomst Eidfoss hall kl 14. Her blir det gratis is, appeller og underholdning før Trond Granlund spiller gamle arbeidersanger kl 1530. Gratis inngang. Velkommen!

En sommernattsdrøm
Hof kulturskole
Eidsfos Hovedgård
23.05-24.05

Teaterelevene i kulturskolen i Hof setter, under Julie Vegas kyndige veiledning, opp stykket «En sommernattsdrøm» i den historiske hagen til Eidsfos hovedgård disse to ettermiddagene, 23 mai kl. 18 og 24 mai kl. 19. Vel møtt!

 

Van-treff
Festivalområdet
24.05-26.05

Eiere av veteranbiler av typen van inviteres til festivalområdet ved Eidfoss hall. Den fineste bilen kåres på lørdag. Gratis inngang.

Rosafestival
Bråtagata, Gamle Eidsfos Kro
25.05

Konserter på kroa og kunstutstillinger. Åpent for alle. Mer info kommer!

Fiskekonkurranse
Thorrud camping
Thorrud Camping
01.06-02.06

Den årlige fiskekonkurransen går av stabelen på Thorrud camping. Ring 330 57 099 for mer informasjon.

Pinsetreff
Markedskomiteen
Eidsfoss
08.06-09.06

Marked med håndverk og kortreist mat, underholdning, kurs og demonstrasjoner på hele Eidsfoss. Hagedag på hovedgården på søndag. Lær å smi med Hjerleid håndverksskole eller bli med på tinnstøping på museet.

image description
Back to top