Skip to Content

Velkommen til Eidsfoss. På det lille historiske stedet i indre Vestfold kan du stresse ned, ta en is, kikke innom gallerier og museer eller rusle en tur langs kulturstien og lære mer om historien til et norsk jernverk gjennom 300 år. Hvis ikke kunnskapstørsten slukkes av det, kan du bestille en omvisning med en av våre erfarne guider.

Det gamle jernverksstedet har et bankende hjerte for folkeliv og kultur. Legg turen innom Eidsfoss under et av de mange arrangementene, som håndverksmarkedet Pinsetreffet, Eidsfossfestivalen i slutten av juni, geologisamlingen Steintreffet i midten av juli eller noen av markedene, foredragene eller konsertene som finner sted i løpet av et år. Forskjellige museums-utstillinger forteller historien om alt fra et kvinneliv ved verket for 100 år siden eller produkter og prosesser ved jernverket. På sommeren holdes postkontormuseet åpent i helgene og det tilbys gratis omvisninger til faste tider. I noen av de gamle bygningene finner du kunsthåndverk og kunstgallerier. Her kan du lese mer om hva du kan gjøre på Eidsfoss

Informasjon om tilbud og arrangementer blir lagt ut fortløpende her og på sosiale medier. Det blir også hengt opp plakater og skilt på stedet.

Kontakt for å bestille omvisning eller for mer info

Tlf: 950 53 043

Mail: kontakt@visiteidsfoss.no

Foto: Kurt Evensen, Tønsberg Kamera Klubb (TKK)

image description
Back to top