Skip to Content

På landhandleren finner du alt du trenger. Det er en skikkelig krimskrams-butikk av den gammeldagse sorten, du vet slike som har nesten alt. Landhandleren er også en lokal møteplass, og har hyggelige sitteplasser både inne og ute.

Eidsfoss landhandel er Norges eldste i drift. Butikken ble startet som en forbruksforening, eller et kooperativ, av jernverkets arbeidere i 1868. Den var en av de første slike foreninger her til lands, som var basert på Rochdale-pionerenes prinsipper. Det var ideer som kom hit til bygda med det engelske eierskapet.

I dag er landhandelen et naturlig midtpunkt, og arrangerer julekalender, julegrantenning og fakkeltog. De ansatte er alltid er til stede og selger sveler og annet godt når noe skjer. Varesortiment er tilpasset lokalsamfunnet, med et sterkt innslag av varer fra lokale leverandører og produsenter.

Eidsfoss landhandel har en filosofi, og det er å tilby god gammeldags service og kjøpmannen selv er like selvklar blant hyllene som bak kassen. Trenger du hjelp til å pakke ned i posene, bære ut i bilen eller er det noen varer du savner i butikken så er det bare å spørre. Du er også hjertelig velkommen til å slå deg ned i butikkens hyggelige kaffekrok med en kaffe og noe å bite i.

Åpningstider

Mandag-Søndag 09.00-18.00 (Lørdag-søndag 10.00-18.00)

Kontakt landhandelen for mer info:

Ring 33059222 eller send en Email

Besøk Eidsfos landhandel på facebook

Foto: Kurt Evensen, Tønsberg Kamera Klubb (TKK)

image description
Back to top