Skip to Content

Gamle Eidsfos Kro er en koselig kro beliggende i de gamle arbeiderboligene i Bråtagata.

Kroa består av flere koselige stuer som var leiligheter for arbeiderne på jernverket. Kroa ønsker å være et tilbud både for lokalbefolkningen og tilreisende som har lyst på et godt måltid i lune og trivelige omgivelser. På sommeren er uteserveringen mye besøkt. Et perfekt sted for kald drikke, is eller en matbit i sommervarmen. 

Kroa tar imot bussgrupper og sluttede selskaper av alle slag.  Inne er det ca. 75 sitteplasser og ønsker man å leie et rom for private selskaper, er det plass til opp til 40 pers.

Kroa legger vekt på den gode opplevelsen. Maten er hjemmelaget og ujålete, god og smakfull, omgivelsene unike og stemningen upåklagelig. Servicen likeså.

På vinterstid er det en rekke forskjellige aftener på Kroa. Da er det gjerne ulike typer mat som tema. Dette er viktige sosiale møteplasser for folk i nærområdet. Eksempler på dette er lutefiskaftener før jul, noe som er svært populært. I desember er det full fart med julebord for privatpersoner og små og store bedrifter og organisasjoner. I perioden fra januar til april arrangeres det quiz-kvelder kombinert med pizzaaftener. I tillegg til torskeaften, tapasaften, biffaften og skalldyraften.

To til tre kvelder i året er det levende musikk.

I tillegg til vår faste meny tilbys en selskapsmeny og en catering-meny.

 

blueslunsj

 

 

 

For bestilling og andre spørsmål:

Ring Beate på 901 33 371

Email: b-bet@online.no

Besøk Gamle Eidsfos Kro på nettet

image description
Back to top