Skip to Content

Galleri Bua er et sjarmerende, lite utsalgssted for kunstglass, keramikk, vev, smijern, smykker, tekstiler m.m. Galleriet ligger i sentrum av Eidsfoss, ved utløpet av elven som renner fra Bergsvannet til Eikeren. Grethe Flannum, som driver galleriet, bor i Holmestrand. Hun ble interessert i veving allerede i  1975 og etter en rekke kurs og et halvt år på vevlinje, var hun med og startet kunstutsalg på Eidsfoss allerede i 1997.  Det første utsalgsstedet hennes var i Vaskeriet.

Grethe Flannum har stilt ut i en rekke gallerier, bl.a. 10 år i Galleri Kvinnelist, Røed Gård, Jeløy, Galleri Slåen, Folldal og Øvre verket, Ulefoss, og i 2002 var hun festivalkunstner under Holmestrands 250-års jubileum.

Grethe vever ryer og løpere i spennende, velkomponerte farger og design. Hun farger mesteparten av stoffene selv, og bruker innslag av andre stoffer som gir spennende effekt og struktur. Materialene er av bomull, lin, silke, velur m.m. Ryene er vevd i toskaft og rosebragd, hvor rosebragd gir en bølget overflate. Renningen er i bomull.

Galleri Bua holder åpent når skiltet står ute.

Grethe Flannum  tlf. 959 15 549. adr. Odins vei 6, 3095 Holmestrand,

e-post: gflannum@icloud.com

Sjekk Galleri Buas facebook for oppdaterte åpningstider og informasjon.

image description
Back to top