Høstens utstilling på Galleri Gamle Eidsfos

Lørdag 15. august kl 20 er det åpning av en ny og spennende utstilling i Galleri Gamle Eidsfos. Det er en gruppeutstilling i «Det hvite rommet» og hovedutstiller er Randi Kristin Strand. Hun har med malerier fra ulike bildeserier. Her er alt fra street-art til mer drømmende uttrykk. Strand er født og oppvokst i Valdres og bor og arbeider nå i Drammen. Om kunsten sin skriver hun:

«Jeg henter inspirasjon fra sanger, musikk og dikt; i det usagte – det jeg kan høre mellom linjene – eller det jeg kan finne som en stille hvisken i et dikt. Jeg går meg vill i tekster eller musikk som vekker inspirasjon og fantasi, og som sammen jeg oversetter i et eget formspråk.  Jeg fanger drømmer som får meg til å reflektere over eget liv – og andres og som blir en abstrakt fremstilling av verden rundt meg. Teknisk arbeider jeg ofte med foto som bakgrunn for bildene, sammen med collage, akrylmaling, oljemaling, oljestift, mixed media og litografi. Jeg eksperimenterer med forskjellige teknikker som til sammen blir mitt eget uttrykk.»

Åpent fra 15/8 – 20/9 2020. Lør/søn kl. 12 – 17 (Sept: kun søndager)

I det hvite rommet vil du også finne malerier av Sigmund da Silva Lien, Ragnhild Steig Svenningsen og Trine Lindheim. Grafikk av Ola Steen. Aino Jensen byr på vakker glasskunst. Keramikk ved Karin Aashamar, Kari Wandler Øverland og Aina Borgenvik. Klesdesign, vesker og vaskbare munnbind av Kretzmezz. Smykker av Elfi Sverdrup, Torill Vrålstad, Turid Trassrud Hårstad Gran og Bjarne Kassan. I Snekkersalen vil du fortsatt finne keramiske skulpturer og relieffer av Harriet Fjellheim.

Velkommen!