Utstilling med Ragnhild Steig Svenningsen

Lørdag 17. juli Kl. 13.00 åpner Ragnhild Steig Svenningsen separatutstilling på Galleri Gamle Eidsfos. På åpningen vil det bli musikk og fortellinger av Hanne Wigen Thygesen som spiller på magiske fløyter av kvister. Utstillingen er åpen torsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 12.00-17.00. Siste dag er søndag 25. juli.
Dette er første ganger Galleri Gamle Eidsfos arrangerer separatutstilling med Ragnhild Steig Svenningsen, som tidligere har drevet galleriet, og gjennom mange år har vært en primus motor for kunstens Eidsfoss. På denne utstillingen viser hun hovedsakelig oljemalerier, alt fra små formater til store på nesten 2×2 meter. Maleriene spenner fra idylliske blomstermotiver og til røffe maleriske abstraherte bilder. Dette er en salgsutstilling, med priser fra kr. 1.850 til kr. 25.000.
Ragnhild er utdannet på Statens Kunstakademi og på Statens Kunst- og Håndverksskole i Oslo. Hun har gjennom årene hatt flere separatutstillinger og deltatt på gruppeutstillinger. Ragnhild har deltatt på Høstutstillingen, og i 2005 var hun som en av fire kunstnere med å representere Norge i New York på en utstilling som markerte 100 årsjubileet for Norge som selvstendig nasjon. Hun har også stilt ut på Nasjonalgalleriet i Ulaanbaatar i Mongolia, Kemi Museum i Nord Finland, Hennie Onstad Kunstsenter, Drammen museum og mange andre steder i inn- og utland. Ragnhild Steig Svenningsen jobber både non figurativt og figurativt.