Utstilling med Astrid Slettevold på Galleri Gamle Eidsfos

Lørdag 20. august klokka 14 er du invitert på åpning av separatutstilling med Astrid Slettevold på Galleri Gamle Eidsfos. Utstillingen varer til 4. september, og er åpen lørdager og søndager fra 12.00-17.00.

Presentasjonen består for det meste av småbilder montert i glass og ramme. Uttrykkene er fargeglade og tematisk omhandler de natur, møter mellom mennesker og oppstillinger, – alle i et lett abstrahert språk.

I mange av arbeidene benyttes det en «prikkeeffekt» – noe som ut fra kunstneren, gir arbeidene noe helt ekstra. Kunstneren mener at prikkene er med på å gi uttrykket en munterhet – i hvert fall føles det sånn for henne.

Astrid Slettevold arbeider i varierende uttrykk både når det gjelder teknikk og format. På siste utstilling i Lørenskog Kunstforening ble hennes serie med store geometriske mønster vist.

Kunstneren er en aktiv billedkunstner og har deltatt på mange utstillinger, både solo og sammen med andre. Hun har mottatt statlig stipend og noen arbeider har blitt innkjøpt av kommuner. Hennes hjemmeside er www.ast-art.no.

Åpningstider for utstillingen:

  1. «Morgenstemning» (foto: kunstneren)

  1. «Confession» (foto: kunstneren)