Skrekk og gru på Eidsfoss hovedgård, lørdag 28.oktober kl 17-20

Vestfoldmuseene inviterer til en lysende dyster kveldsstemning i høstmørket, med aktiviteter for store og små på den gamle jernverkeiergården Eidsfoss hovedgård. Tar du sjansen på å møte både grøss og gruvekkende opplevelser fra den andre virkeligheten?

Skumle verksteder

Snart er det Allehelgensaften, eller Halloween, og denne lørdagen kan du komme på hovedgården for å forberede deg til denne nattens magiske mørke. Du kan være med på å lage en skummel maske, løse den magiske ordgåten i Haven, og skjære ut din egen gresskarlykt, slik at du kan du gå Allehelgensaften trygt i møte. Husk å komme presis, så du er sikker på at det er gresskar igjen. Og hvis du tør, kan du også følge med på en skremmende spøkelsesvandring eller utsette deg for fortellerkunst av mørke historier. Eidsfoss hovedgård har åpen kafé hele kvelden, og kan friste med både mat og drikke, som nattsvart kaffe og blodrød saft. Velkommen til en gruvekkende kveld!

Billetter: kr. 100,- pr.pers. , familiebillett (2 b+2v) kr. 300,- FORHÅNDSSALG av billetter her.

Billetter kan også kjøpes ved inngangen, med VIPPS eller telefon.

Servering: Salg fra kafeen på hovedgården under hele arrangementet

Kontaktperson: Hilde Woxen Stormark, Vestfoldmuseene, tlf.: 922 19 412, eller mail til hilde.woxen.stormark@vestfoldmuseene.no