Skip to Content

På landhandleren finner du alle varene du trenger til din daglige handel. Det er en skikkelig krimskrams-butikk av den gammeldagse sorten, du vet slike som har nesten alt. Landhandleren er også en lokal møteplass, og har hyggelige sitteplasser både inne og ute.

Eidsfoss landhandel er en av Norges eldste i drift. Butikken ble startet i 1868, og er plassert midt i bygda. Butikken er et midtpunkt, og den arrangerer julekalender, julegrantenning og fakkeltog, samtidig som de ansatte alltid er til stede og selger sveler og annet godt når noe skjer. Varesortiment er tilpasset lokalsamfunnet, med et sterkt innslag av varer fra lokale leverandører og produsenter.

Eidsfoss landhandel har en filosofi, og det er å tilby god gammeldags service og kjøpmannen selv er like selvklar blant hyllene som bak kassen. Trenger du hjelp til å pakke ned i posene, bære ut i bilen eller er det noen varer du savner i butikken? Ta kontakt så får du hjelp. Du er også hjertelig velkommen til å slå deg butikkens hyggelige kaffekrok med en kopp rykende fersk kaffe og noe å bite i.

Åpningstider

Sommer: Mandag-Søndag 09.00-20.00 (Søndag 10.00-20.00)
Vinter: Mandag-Fredag 09.00-20.00 (Lørdag-Søndag 10.00-18.00)

Kontakt landhandelen for mer info:

Ring 33059222 eller send en Email

Besøk Eidsfos landhandel på facebook

Foto: Kurt Evensen, Tønsberg Kamera Klubb (TKK)

image description
Back to top