Gratis barnefest på Eidsfoss hall med aktiviteter og forestilling

Tirsdag 8. august kl 12.00 inviteres igjen alle under 13 til årets beste dag i kulturperlen Eidsfoss … Da har nemlig alle barna i Eidsfoss bursdag – igjen! Det er i hvert fall følelsen som arrangørene håper at barna får når Lyckliga gatan barnefest arrangeres for tolvte gang på tretten år.

På festivalområdet og Eidsfoss hall står god og gammeldags lek og moro på agendaen, med aktiviteter for dem som vil løpe, svømme, tegne, sitte i puter og lese, de som vil bake, gå på line, teste spikermatta eller snekre noe gøy. Blant aktivitetene barna kan være med på i år er både «klassikere» og nytt på plakaten; som ansiktsmaling, muffinspynting, bamsesykehus, Eidsfoss mini-Landhandleri, leke og bade på stranda, lage sandslott, padle i kano, slakk line, utkledning, lage mini-teater, prøve dukketeater, ha sisten, lesekrok, høytlesning fra ekte bokekspert-bibliotekar, duploleking, legobygging, tegnebord, hoppe og sprette rundt på plenen, potet-på-skje-løp, natursti, synge sammen, rampete mini-konsert, bestefars snekkerhjørne og lage felles matbord. Det er også brettspill hvis du vil spille, og gamle Donald-blader hvis du vil lese, og så klart kaffe og te til de voksne.

Klokken 12.30 blir det forestilling, og det er hemmelig hvem som kommer..! Mini-forestillingen passer for alle aldre.

Alle aktiviteter foregår på festivalområdet ved utescenen og Hallen, innkjøring og parkering er ved Eidsfoss barnehage. Arrangementet er gratis å delta på, men forutsetter at barna følges av en voksen ansvarsperson.

Aktivitetene drives av noen få frivillige folk i området (mest foreldre og besteforeldre). Arrangementet er sponset av Stiftelsen Gamle Eidsfos + Eidsfoss Musikkforening, Byggern Haslestad, KIWI Hof og Eidsfoss Landhandleri, og diverse ildsjeler i Eidsfoss. Arrangementet har mottatt støtte fra kulturkontoret i Holmestrand.

NB! Arrangementet er hovedsakelig utendørs, så om været blir dårlig og regnet øser ned, så holdes et utvalg av aktiviteter innendørs og tiden forkortes for hele arrangementet.