En herskapelig kveld i historiske omgivelser 1/12 kl. 18

Billettpris: 1800,- NB: Frist for påmelding 19. november. Billetter kan kjøpes her: https://booking.vestfoldmuseene.no/detaljer/EVENT/43

Velkommen til en helaften for sjel og gane i historiske omgivelser på Eidsfoss hovedgård, der jernverkets eierfamilier har levd og formet interiørene gjennom hundreårene.
Ved ankomst blir gjestene møtt av Eidsfoss hovedgårds herskap og servert en velkomstdrikk. Deretter ledes man inn i Grønnstuen, for en smakfull og festlig konsert med tidsriktig musikk. Masterclasstudentene i operasang, Marie-Elise Herredsvela og Steffen Siggervåg Sortland og pianist Maria Kessel Hynnekleiv, har satt sammen en musikalsk meny som setter deg i den rette stemning. Etter konserten serveres maten i Hvitsalen på festdekkede bord. Gled deg til en generøs flerrettersmeny fra 1850-tallet, som for eksempel spinatpudding, andeconfît med falsk fiskepudding og eggebubbert – og mye mer, servert på fat av vaskekte slottslakeier! Middagsmenyen blir enda bedre med en vinmeny satt sammen av hovedgårdens egen sommelier, og som kan kjøpes som tillegg. Billetter må kjøpes på forhånd innen 17.november, og det er begrensete plasser.

Publikum oppfordres til å kle seg i herskapelig antrekk. Velkommen!

Marie-Elise Herredsvela og Steffen Siggervåg Sortland og pianist Maria Kessel Hynnekleiv sørger for tidsriktig og herskapelig stemning.