Bilde: Kyrre Hansen. Tekst: Christine Rødal

Det er absolutt helt fantastisk flott vinterstemning om dagen. Og postkortmotivene i Eidsfoss kommer tydeligere frem enn noen gang. Derfor lanserer Visiteidsfoss.no sin egen foto-konkurranse. Temaet er selvfølgelig: Vinter i Eidsfoss. I tillegg er vi så heldige å få med den anerkjente og Hof/Eidsfoss-baserte naturfotografen Jan Grønseth i juryen. Dette er en unik mulighet til å få ditt bilde vurdert av en anerkjent fotograf!

Vinnerne offentliggjøres på Visiteidsfoss.no der både vinnerbildene og andre publiseres i en egen artikkel. De tre beste bildene vil offentliggjøres med juryens begrunnelse.

Juryen består av:  fagdommer Jan Grønseth, anerkjent fotograf og forfatter av ulike bøker, og redaktør for Visit Eidsfoss, Christine Rødal.

Premie: eksklusive premierebilletter til tre vinnere til tv-serien «Helt Naturlig» av Jan Grønseth som vil vises i Kultursalen i Hof i august 2016. I tillegg kommer selvfølgelig heder og ære!

 

Kriterier for deltagelse:

  • motiv hvor det kommer tydelig frem at bildet er fra Eidsfoss
  • motivene må være horisontale  
  • bildeoppløsning; helst 1920 – 1080 piksler 
  • send bilde/r til kontakt@visiteidsfoss.no med navn, alder og bosted
  • hver deltager kan sende inn maks 3 bilder
  • frist: 5.februar. Bilder innsendt etter fristen vil ikke bli bedømt

 

 

Visit Eidsfoss redaksjonen forbeholder seg retten til å bruke bildene i framtiden, men fotografen vil så fremt det er mulig, krediteres i billedtekst.