Her kommer spennende nyheter!

Vi kan nå presentere «Eikern Vannveien» som et pilotprosjekt i Eikern – vassdraget. Vi prøver ut stolpejakt for «vannfolket». Det er første gang dette prøves ut.

5 stolper langs og i Eikern i Holmestrand kommune er nå tilrettelagt for stolpejakt fra båt, kano, kajakk eller brett. Planen er at det også skal komme stolper langs Eikern-vassdraget i Øvre Eiker kommune.

Dette er et pilotprosjekt der stolpene også er markert med gule markeringsbøyer i vannkanten. Bøyene med stolper kan nås med kano, brett og båt., og de ligger i eller ved vannkanten.

Du finner stolpeoversikten i kartet «Vannveien Eikern» på nettsiden, og du finner mer informasjon om hver stolpe under stolpeinformasjonen. Se også FB- sidene «Stolpejakten Holmestrand».

I Eidsfoss kan du leie kano gjennom «Aktiv i Eidsfoss». Utleie kan bestilles på tlf 90 70 88 87. Leie inkluderer redningsvest, hengekøye og fiskeredskap, og koster kr 300,- pr. døgn. Oppmøte nede ved Badet ved scenen/ Hallen i Eidsfoss sentrum.

Pilotprosjektet er et samarbeidsprosjekt med Øvre Eiker idretts og aktivitetsråd, og er finansiert gjennom Sparebankstiftelsen DNB.