Årets musikkbegivenhet på Eidsfoss

Sankt Hans-helgen er det duket for årets Eidsfossfestival. På lørdag 24. juni kl 14-17 kan du også få med det Blueslunsj på Gamle Eidsfos kro, og begge festivaldagene inviterer Eidsfoss hovedgård til festivalfrokost mellom 9 og 12. Festivalen finner sted på den nybygde scenen, som ligger ved Eikerns bredder. I tillegg Vassendgutane og Halva priset, står The Rocking Cadillacs, Spoonful of Blues og DJ Kuhne på scenen. Billetter finner du her.  Velkommen!

VASSENDGUTANE- ORIGNALEN AV FESTCOUNTRY! I 1996 samla 6 unge friske karar seg på Ungdomshuset i Åmdalen i Ørsta til den fyrste øvinga i Vassendgutane si tidsreise. Etter ei tid med mange øvingar med sjølvaste Teddy Nelson som motivator kom fleire nye låtar til, som karane sjøle laga. Etter som tida gjekk fekk Vassendgutane stadig spørsmål om kva stilart musikk dei spela? Slik blei varemerket “Fest-country” laga. Og dette blei slagordet om stilen til Vassendgutane. Sidan den tid, kan ein trygt seie at ting har hatt den rette utviklinga. Andre nyttar også i dag stilarten Fest-country. I 2022 er Vassendgutane blitt ei merkevare, og det leiande bandet i Norge i dette segmentet. Vassendgutane er som nevnt:» Originalen av Festcountry». Dei er bandet som kan fylle heile konserten med allsong.

HALVA PRISET Halva Priset er et norsk partyband startet av Petter Bjørklund Kristiansen, bedre kjent under artistnavnet Katastrofe. Bandets øvrige medlemmer er Emil Haglund, Hans Marius Indahl, Lars Støvland og Andreas Nordange. [1] Bandet fikk sitt store gjennombrudd i 2021 med låten «Den Fineste Chevy’n», med Maria Mena som gjestevokalist. På Spotify ble låten årets største norske sommerhit i 2021, den endte på førsteplass på VG-lista og ble i februar 2022 nominert til Spellemannprisen 2021 i kategorien årets låt.