Utstilling Ari Behn

Galleri Gamle Eidsfos ønsker velkommen til Ari Behn utstilling, i samarbeid med Galleri Art Design. Utstillingen er åpen mellom kl. 12.00 og 17.00: Lørdag 11. og søndag 12. september og Lørdag 18. og 19. september. Utstillingen settes opp av Galleri Art Design AS på vegne av Ari Behns arvinger. Kunsten som vises og selges er det som er igjen etter ham, hans eget opplag, og det er ikke mye igjen.

Hvert trykk er nummerert og signert av Aris søster, Anja Bjørshol, på vegne av broren Ari, ved siden av Aris signatur i trykk. Hvert enkelt trykk er også påført et pregestempel utformet etter Aris datter Maud Angelicas tegning, en rev med en påfuglfjær i munnen, og med teksten «Hver dag er en fest, og du er et smykke». Et sertifikat som bevis på kunstens ekthet følger med hvert trykk.

Ari Behn hadde sitt litterære gjennombrudd i 1999 med boken Trist som faen, som solgte i over 100 000 eksemplarer. I tillegg til sitt forfatterskap hadde han også mange andre kunstneriske og kreative prosjekter.

Ari Behn skildret livet sitt gjennom kunsten, hvordan han opplevde media og et liv i offentlighet. Gjennom årene høstet han mange lovord for sin billedkunst, og har satt flere salgs- og besøksrekorder hos ulike gallerier og kunstforeninger. Ari Behn beskrives som en fremragende kolorist, hvor bildene beveger seg mellom det abstrakte og det figurative.