Skip to Content
Laster Arrangementer

Skrekk og gru – korona- og værforbehold

Skrekk og gru – En skummel kveld på Eidsfos Hovedgård lørdag 31/10 kl. 17-20.

Denne lørdagen inviterer Vestfoldmuseene til en skrekkelig skummel kveld for store og små på den gamle jernverkeiergården Eidsfos hovedgård. Mange kjenner natt til første søndag i november som Allehelgensaften eller Halloween. Denne kvelden har lenge blitt markert som tidspunktet da skillet mellom vår logiske verden og den spøkelsesaktige nattverdenen, er på sitt svakeste. Det blir mange spennende og gruvekkende aktiviteter, som å støpe lys, skjære ut silhuetter til skyggeteater og spøkelsesvandring. Vandringen kommer i to varianter, en for de aller minste og en for de mer hardbarkete.

Julie Vega Dahl er guide på årets spøkelsesvandring, som går på stien til Eidsfoss kirke. De eldste teaterelevene ved Holmestrand kulturskole skaper forunderlige og skumle scener, mens Julie forteller om forferdelige ting som har skjedd her i gamle dager. Hva skjer etter mørkets frembrudd? Ser du et blekt ansikt i mørket? Er de dødes vals i gang? Er det sant at den hvite damen går igjen? I lyset fra en liten lykt kan så mye skje …

Program:

Kl. 17-20       Støp stearinlys og ta med hjem

Kl. 17-20       Klipp ut silhuetter og lag ditt eget skyggespill

Kl. 18             Spøkelsesvandring for de yngste. Møt opp presis!

Kl. 19             Spøkelsesvandring for de mellomste. Møt opp presis!

Salg av tomatsuppe og rød saft, kaffe og boller i kafeen på hovedgården under hele arrangementet

Inngang: Kr. 100 pr. voksen/50 per barn. Familiepris: 200,- (Foreldre og barn). Billetter kan kjøpes med kort eller Vipps i døra, eller på forhånd, hvis du vil sikre deg plass.

image description
Back to top