Skip to Content
Loading Events

Torsdagskonsertene i Eidsfoss Kirke

 

eidsfosskirkeitåke2

Torsdagskonsert i Eidsfoss kirke

8.oktober kl 19.30.

Torsdagskonsertene presenterer  konsert med KorX  og organist Andrew Fotheringham på klarinett.

Konserten åpnes av Hof sin egen organist. Ikke på orgel denne gang, men han trakterer også sin klarinett på utmerket måte. Kveldens hovedprogram overlates til KorX , som ble startet for 16 år siden og har sin base i Søndre Slagen kirke. Gospel er utgangspunktet, men de siste årene har repertoaret vært i stadig utvikling og er nå både bredt og vidt. Koret synger alt fra folketoner via pop og soul til salmer og gospel.

Dirigent Tove Christina Reid har vært sjef helt fra begynnelsen, og det er flere i koret som har vært med i alle 16 årene. Antall medlemmer øker jevnt og trutt, og består nå av 23 aktive sangere.

Pianoet trakteres av Tormod Hansen Mansika, og mange i vårt område nikker sikkert gjenkjennende til dette navnet. Han var ansatt på Hof skole, og har også vært leder for Hof Tensing. Koret har med seg eget band, og foruten omtalte piano har de med seg Ole Kristian Nes på trommer og Ken Larsson for anledningen på bass.

Så kjære publikum,- alt tyder på at det vil være en svært god bruk av denne torsdagskvelden hvis du oppsøker Eidsfoss kirke: her fristes det med en meget variert korkonsert som byr på litt av hvert og har noe for enhver smak!

 

Velkommen!

Det serveres kaffe fra kl 19.

 

Korx Eidsfoss 5

image description
Back to top