Skip to Content
Laster Arrangementer

Gratis konsert med Simon Moholt & Pilgrim

Konserten starter klokka 18.00

Bandet er norsk tekstbasert band med låter som tar lytterne med seg på en reflektert reise gjennom livet med mange metaforer og filosofiske tanker. Simon Moholt & Pilgrim leverer alltid shows med mye energi, mystikk og lidenskap. I 2018 gikk Simon den 270 km lange pilgrimsturen til Santiago de Compostela for inspirasjon til sitt fremtidige band og prosjektet nå kalt Pilgrim.

Om arrangøren: Cult Kaos er et management, brand, produksjons- og distribusjonsselskap, samt en kreativ familie. Cult Kaos er et evig utviklende brand som representerer 12 artister og har siden starten gitt ut 8 album, 11 singler, 23 musikkvideoer, 4 kleskolleksjoner og holdt 13 Cultshows. Cult Kaos skaper kontinuerlig nytt video- og konsert-materiale, samt produserer en løpende intervju serie kalt CULTV.

Et krav i Cult Kaos er at du jobber med det du har lidenskap for, med det blir engasjementet og kvaliteten bedre, dette er noe vi tar med oss i alle ledd i organisasjonen vår, og grunnen til at vi skiller oss ut i fra mengden. Med en visjon om å være ansiktet til selvtillit, frihet, kjærlighet og innfridde drømmer jobber vi mot verdensherredømme og å være det ledende kunstnerisk kollektivet i kulturbransjen. Vi er stolte av å representere artister og kunstnere som lever for å leverer verk av høy kunstnerisk kvalitet, med stor lidenskap og mye dedikasjon til arbeidet vårt.

 

https://www.cultkaos.com/

 

image description
Back to top