På Eidsfoss kan du gå mange fine og lærerike turer med god avstand

Det er ingen grunn til ikke å ta turen til Eidsfoss i sommer. Det er mye som er åpent selv om de fleste arrangementene dessverre er avlyst. Hver til og med 16. august kan du være med på helt gratis guidinger kl. 14. Møt opp utenfor postkontormuseet. Og så er jo Eidsfoss et perfekt sted for en tur uten guide også da, med historiske skilt, kulturminner og museumsutstillinger langs veien. Ta med deg et kart fra butikken eller et av turistkontorene, som i år er på både Postkontormuseet og på Jernverksmuseet. Fra juni skal det være åpent på et av disse i ukedagene, mens begge holder åpent i helgene.

Mye åpent tross alt

Jernverksmuseet har åpent fra 12-17 fra onsdag til søndag til 16.8. Etter det er det åpent i helgene ut september. Postkontormuseet, der det også er turistkontor i år, har åpent fra 12 til 17 hele pinsen og så fredag – tirsdag i frem til 16 august. Etter det er det åpent i helgene ut september. Her og på Jernverksmuseet får du informasjon om oppdaterte åpningstider og turer og tilbud i området.

De fleste gallerier holder åpent i sommer. Galleri Gamle Eidsfoss åpner 13. juni og har åpent 12-17 fra torsdag til søndag til 9. august. Galleri Bua har som vanlig åpent 12-18 onsdag-søndag ut august, og Crocus livstilsbutikk og galleri BB har åpent 12-18 i helgene. Galleriene i bakgata er åpent når skiltet står ute, og Eidsfoss sølvsmie har åpent 12-17 onsdag-søndag i hele sommer. 

På Gamle Eidsfos Kro er det åpent hver dag, men sjekk deres hjemmesider for nøyaktig og oppdaterte åpningstider. 

Velkommen til det gode liv på Eidsfoss!