På Eidsfoss kan du gå mange fine og lærerike turer med god avstand

Det er ingen grunn til ikke å ta turen til Eidsfoss i sommer. Det er mye som er åpent selv om de fleste arrangementene dessverre er avlyst. Hver søndag fra og med pinsen kan du være med på helt gratis guidinger kl. 14. Møt opp utenfor postkontormuseet. Og så er jo Eidsfoss et perfekt sted for en tur uten guide også da, med historiske skilt, kulturminner og museumsutstillinger langs veien. Ta med deg et kart fra butikken eller et av turistkontorene, som i år er på både Postkontormuseet og på Jernverksmuseet. Fra juni skal det være åpent på et av disse i ukedagene, mens begge holder åpent i helgene.

Mye åpner i pinsen

Jernverksmuseet har åpent fra 12-16 hele pinsehelgen og onsdag til søndag 3.6 – 16.8. Etter det er det åpent i helgene ut september.

Postkontormuseet, der det også er turistkontor i år, har åpent fra 12 til 17 hele pinsen og så fredag – tirsdag i frem til 16 august. Etter det er det åpent i helgene ut september. Her og på Jernverksmuseet får du oppdaterte åpningstider for gallerier og andre, samt informasjon om turer og tilbud i området.

De fleste gallerier åpner også i pinsen. Det er popup-marked på Galleri Gamle Eidsfoss 12-17 lørdag og søndag. Galleri Bua, Crocus livstilsbutikk og galleri BB, galleriene i bakgata og Eidsfoss sølvsmie åpner også dørene i pinsehelgen. 

På kroa er det åpent 12-20 på pinseaften og 12-19 1. og 2. pinsedag. Følg med på kroas facebooksider for oppdatert informasjon. 

Velkommen til det gode liv på Eidsfoss!